![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
| Anketimiz: Hangi dvb s programı sizce daha kaliteli.... | |||
| ProgDVB |
|
7 | 46.67% |
| DVBdream |
|
7 | 46.67% |
| AltDVB |
|
0 | 0% |
| DVBViewer |
|
0 | 0% |
| MyTheatre |
|
1 | 6.67% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ynt: Hangi dvb s programı sizce daha kaliteli....
Bende prog DVB ve DVB Dream kurulu dvb dreamın kayıtlarını vcd yapmak zor prog dvb de her şey mükemmeldi ancak donmalar var hele kayıt yaparken sürekli donuyor yeniden kurdum bir türlü olmadı olmadı onun için dreamı kurdum .yardım edecek biri varsa yazssın..
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Duman kardeş prog DVB 7.6 kullanıyom donmalara bi çare yokmu.7.7 yide denedim olmadı.SS2 kartı kullanıyom .yardımmm.. msn necmeddintokmak@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
|
Sevgili necmeddin donma konusunda farkli codecler farkli sistemlerle degisik performans gosteriyor.Cyberlink veya nvidia ya da intervideo oldukca iyi bu konuda.Dvbdream kayitlari .ts ya da mpeg2 olarak yapar ki bunu ayarlamak icin video ayarlarindan secim yapabilir ve mpeg2 olarak kaydedip arkasindan pocket divx encoder ile divx yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
![]() |
Bence ProgDVB ve DVB Dream en iyileri.Gerek donma sorunu yok gerek te kullanışlı ve kullanımı kolay.Aynı zamanda özellikle DVB Dream çalışırken bilgisayarı kasmaması çok güzel.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|