![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
| Anketimiz: İnternete Giriş Amacınız Nedir? | |||
| Eğlence |
|
2 | 15.38% |
| Araştırma |
|
11 | 84.62% |
| Haber |
|
0 | 0% |
| Alışveriş |
|
0 | 0% |
| Diğer |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ynt: İnternete Giriş Amacınız Nedir?
selam arkadaşlar elbette araştırma yaw
yoksa araştırmak olmasa paylaşım olmasa buralar kurulmazdı heralde ama elbette başka konularda var haberler alış veriş elbette bunlar içinde kullanıyoruz ama araştırma bambaşka bir konu sonu olmayan ![]()
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() |
hayatımdaki herşeyi severek yapıyorum.. keyf almadığım hiç bir şeyle ilgilenmemeye çalışıyorum.. Tanrım ' da hep önüme bu tür güzellikler çıkarıyor.. hayatın her yönden yaşanacak eğlenceli , zevkli tarafları var.. bence internette bunlardan biri.. didaktik bir gözle bakmadım yaşamıma hiç bir zaman sevgili dostlar.. cevabım eğlence olurdu..
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() |
İnternete araştırma için giriyorum.Özellikle yeni birşeyler öğrenme, website kurulum vb. konular üzerine kendimi geliştirmek en büyük amacım.Bir de photoshop u öğrenmek amacıyla internete giriyorum.Şuan güzel şeyler photoshopta yapabiliyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|