![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Mustafa Kemal!!! ama gözlerinden korkmayın....
merhaba arkadaşlar bu resmi uzun zamandır arıyordum ve sonunda buldum ve sizlerle paylaşmak istedim bakın şimdi ...
Not : Bu masada 62 Cumhurbaşkani ,32 Kral oturuyor. DİKKATLİBAKIN DİGERLERİNDEN FARKIMIZI GÖRÜN BAKIŞLARI HEPSİNE BEDEL DEGİLMİ ARKADAŞLAR İŞTE LİDER DİYE BEN BUNA DERİM.... ![]()
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Ynt: Mustafa Kemal!!! ama gözlerinden korkmayın....
Harika bir paylasim.Bunun mutlaka devamini bekliyorum.Boyle karizmatik lideri olan baska bir millet varmi?
Bugunleri gorecekti Mustafa Kemal Ataturk cok insanin cani yanardi.Ozellikle Turk gencligine cop gibi davranan(Basinizin caresine bakin ne yaparsaniz yapin diyenler)insanlarin cok cani yanardi cok. Allah Rahmet Eylesin Ruhun Sad Olsun Melekler Seninle Olsun(Amin). |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ynt: Mustafa Kemal!!! ama gözlerinden korkmayın....
evet arkadaşım hemde ne canlar yakardı boyle bir zihniyet taşıyan yontimlerde geçi yaşamış olsaydı asla bunlara sıra gelmezdi ama sahsım adına bu devirde yaşamasını isterdim hep bekliyoruz ATATÜRK gibi bir lider gelsin diye ama boşa bekliyoruz galiba
![]()
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|