![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular Ve Kurallar Hakkinda Duyurular Ve Kurallar Hakkinda Merak Ettikleriniz Konulara Dair Cevaplar |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Telekom seni sevmiyorum!!!
Telefonum aniden kesiliyor aciliyor cizirtilar dolu adam cagiriyorum gelip bana "Abi sen splinteri yanlis koymusun telefonun yaninda olacak diyor ben diyorum iki yildir nasil calisiyor peki yanlis koyduysam cevap veriyor abi sen yanlis yapmisin telefonun yanina koy bak duzelecek" Telekom ve onu bu hale getirip bir tekel canavari yapanlar sizleri Allah`in ilahi adaletine birakiyorum aslinda cok sey soylemek istiyorum ama azimdan cok kotu sozler cikacagi icin susuyorum.
Herkese saygilar. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ynt: Telekom seni sevmiyorum!!!
evet bunlar yetmezmiş gibi son dümenlerine bakın aç gözlü tüccarlar benimle aynı tarifeyi kullanan yeni abone 14 ytl ödeyecek ben 29 ve modemde hediye üstelik kablolu veya kablosuz seçimide var bu drummda eski aboneler hepsi enayi yerine kondu kazık attıkları yetmiyor birde çifte standart ve enayi muamelesi ..allah bu telekoma bir alternatif çıkarsın başka ne diyeyemki
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ynt: Telekom seni sevmiyorum!!!
turk telekomdan çok şikayetler görüyorum.Ben kktc deyim.Buraya adsl 2 ay önce geldi.Beklemeye değdi. ADSL2+ getirmişler.Gerçekten güzel.Hızda hiç düşme , kopma olmuyor.Hep dengeli.Ama yeni geldiği için fiyatlar biraz pahalı.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|