![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
kumanda kullanımı ve kanal listesi düzenleme ile ilgili sorular
progdvb 7.6 kullanıyorum, kanallarım karışık bir şekilde duruyor.
Ben en çok seyrettiğim kanalları kendime göre grupladım. benim yapamadığım kanallara numara vermek. Örneğin, TRT1'e 1 numarasını, TRT2'ye 2 numarası .... şeklinde 1. TRT1 2. TRT2 3. Türkmeneli TV . . . bu şekilde yaptıktan sonra kumandada 3'e bastığımda Türkmeneli'nin çıkmasını istiyorum. ama sadece grup klasörlerine numara verebiliyorum. kanalların yanında yeşil thick işareti var onları numaralndıramıyorum. kolay gesin dvbdream kullanmayı denedinizmi bu işlemi dvb dreamla kolaylıkla yapabilirsiniz....izlemek istediğiniz kanalları kumandaya atmanız yeterli sevgiler.... |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
|
Ynt: progdvb'de kanal listesi düzenleme
şöyle dene istersen bir de;önce powerinstallin orijinalinde verilen uydu transporderlarına göre verilen numaraları değiştir çakışmaması için bunu yapmak için de sağ tık yap ve ad değiştir de oradan çıkan ismin önünde bulunan numaraları tek tek kaldır.daha sonra numara verceğin kanalı bul ve yine sağ tıkla orada bulunan kanal listesi özelliğine gir bir de oradan ayarlamaya çalış.kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
yeni bir kullanıcıyım ayarlar konusunda fazla bilgim yok |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Banned
|
ben de duman arkadaşıma katılıyorum dvbdream ile kumandanı çok yönlü kullanabilirsin ve kumanda kurulumu çok kolay progdvbye göre. dvbdream 1.3 c tr bölümünde bu konuda da resimli bir anlatım var kurulum konusunda sana gerekli yardımı sağlayacağını düşünüyorum oraya da bir göz at istersen.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|