![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Banned
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
My Theatre 3.38 Kurulumu Resimli anlatım;
Programı masa üstüne indiriniz.rardan kurtarınız. RapidShare: 1-Click Webhosting Çift tıklayın simgeye kuruluma başlıyoruz Not; resimlerin altlarında açıklamaları yer alacaktır. (1.resim)Çalıştır a tıklayınız. (2.resim)İleri ye tıklayınız. (3.resim)Lisans sözeleşmesinin koşullarını kabul ediyorum cliğini tıklayınız sonra ileri ye tıklıyoruz. (4.resim)Tüm clikleri seçiyoruz. ileri ye tıklıyoruz. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
![]() |
(5.resim)Gözat tan programın kurulacağı yeri seçebilirsiniz. Yada olduğu gibi bırakabilirsiniz. Daha sonra ileriye tıklayınız. (6.resim)Kur a tıklıyoruz. (7.resim)Bir ufak uyarı ekranı tarzında bir ekran gelecek karşınıza tamam ı tıklayınız. Sonrada ileri yi tıklayınız. (8.resim)My Theatre programını çalıştır. Clikini işaretleyin onun altındakini de işaretliyse kalıdırınız bitir e tıklayınız. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Banned
![]() |
(9.resim)Program Unregister copy le açılacaktır. Programın crack sürümünü yüklemeniz lazım fakat ben bulamadım kullanılır bir crack sürümü araştırıyorum şu anda .her programı açtığımızda bu karşımıza geliyor bir çözüm yolu bulursam onuda bu anlatımda paylaşırım. Şu anda program kurulmuştur. Şimdi ayarlarını yaptığımızda ise görüntüyü de almış olacağız. 1- ilk önce diseqc ayarlarını nasıl yapılacağını gösterip kanal taraması yapacağım. 2- Kanalları bulduktan sonra codec ayarlarını nasıl yapacağımızı nerden yapacağımızı göstereceğim. Ayarlar ; Diseqc ayarları nasıl yapılır; Bu yerden ulaşabilirsiniz. (10.resim)Ekranın görüntü alacağımız yerin üzerine sağ tıklayıp açılan pencereden settings üzerine gelip oradan açılacak menüden ise LNB/DiSEqC settins & scan seçeneğine tıklayınız.yukarıdaki resimde görüldüğü üzere ordan da takip edebilirsiniz. LNB Göre Udyu Seçimi + Uydu Tarama; Şimdi uydularımıza göre LNB ataması yapacağız yani uyduların hangi lnb lerden geldiğini göstereceğiz. (11.resim)Biraz karışık bir resim gibi görünebilir fakat o kadar da değil hangi uydumuz varsa buradan uydunun ismini buluyoruz (ben hotbird örnek olarak gösterdim) ve üzerine sol tıklıyoruz. Sonra DiSEqC butonuna tıklıyoruz oradan gelen pencereden ise en üsteki yer de First DiSEqC Switch yanındaki clike tıklayınız hemen altındaki yer aktif hale geçeçektir. Commetted seçenekleri olacak Commetted LNB 1,2,3,4, olanları kullanacağız ben hotbird ü göstereceğim için benim 3 diseqcimde onu Commetted LNB 3 diye gösterip ok tıklayınız.sol taraftaki APPLY e tıklayınız ve hangi uydu için işlem yaptıysanız şu ana kadar o uydunun yanında hangi diseqc seçtiyseniz ekleme yapacak hotbird uydusu için yaptığım için bu işlemleri hotbird uydusunun yanında artık CSW-LNB3 olacak artık bizim 3 diseqc te ise hotbird uydusu atanmış olacaktır. Yani hotbird uydusunu programa göstermiş olduk ve diğer uydularınız varsa bu işlemleri onlar içinde yapınız. Uydu taramasına geçelim artık hotbird uydusu için tarama yapacağız ben sadece hotbird uydusunu gösterdiğim için sadece onu tarayabiliyorum şu anda aynı resim üzerinden devam ediyoruz resimin sağ kısmı tp lere ait farettiyseniniz ve tp lerin yanlarında clik yerleri var ordan isterseniz istediğiniz tp leri seçerek bir veya birden fazla scan a tıklayarak o seçtiğiniz tp leri tarattırmış olursunuz. Fakat ben tüm uyduyu tarattırmak istiyorum diyorsanız altta sel All butonu var hepsini seç anlamında tplerin sonra scan a tıklayarak bütün uyduları tarattırmış olacaksınız. Diyorsunuz ben tek kanal arıyorum elimde frekansları var tp si de yok elimde (programın tp seçtiğimiz kısımda ) şu andaki ekranın sağ alt kösesinde 11873000 ver /hort 2750000 auto butonları var hepsi yan yana bunların ordaki yerlere elinizdeki frekansları giriniz ve apply tıklayınız sağdaki olana ve ordan tp listesine eklemiş odlunuz ordan bulun ve üzerine tıklayın seçili duruma getirin hem tp listenize eklenmiş olacak hemde birdaha sonraki armalarınızda sorun yaşatmayacak tekrar girmeniz gerektirmiyecek frekansları. Kanalları bulduk.zaten şu ana kadar kanal bulamadıysanız kartınızı program görmemiştir. Kalite ve sinyal almanız lazım. Codec ayarlarını nerden nasıl ve ne şekilde yapmalıdır; (12.resim)Yukardaki resimi izleyerek ekran üzerine sağ tıklayınız ve settings gelen menüden ise general settings e tıklayınız. Buradan da genel ayarların olduğu yere gideceğiz. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
![]() |
(12.resim)Auto graphs sekmesine tıklıyoruz ve resimde gösterdiğim hale getiriniz sadece gösterilen 4 yeri seçiniz kombinasyonlayınız. Çıkınız çıkınca ayarları benimseyecektir program . (13.resim)Gene ekrana sağ tık diyoruz ve ekrana gelen sağtık menüsünden settings in üzerine geliyoruz oradan gen sağ tık menüsü açılıyor oradan da graphs ı seçin oradan da açılacak menüden autographs seçeneğini tıkladığımız anda görüntü gelecektir. Baktınız görüntü gelmiyor tekrardan 13 resime gidip kombinasyonları yeniden değişik Kombinasyonlar yapacaksınız. Yaptıktan sonra pencereyi kapatacaksınız ve 13.resim e döneceksiniz auto graphs yapacaksız Codeclerin kontrolünü ise bu aşağıdaki resimden bakarak neler kullandığınızı görebilirsiniz. (14.resim)görüntüyü alamıyorsanız sinyal ve kalitenize bakınız ekranın tam altında dır onlarda eğer varsa kalite sinyal ikilisi codecleriniz yetersiz olabilir yeni codecler kurmalısınız kalite ve sinyal gelmiyorsa ya kartınızı gösteremediniz programa yada uyduyu LNB ye gösteremediniz. Yada yanlış gösterdiniz tekrardan kontrol ediniz o kısımları kartınız driverini kontrol ediniz. Güncel değilse güncelleyiniz ve programı tekrar kurunuz aynı işlemleri yapınız . Diğer özellikleri siz kendiniz programı kurcalayarak öğrenebilirsiniz .ben çok fazla kullanığım bir program değil fakat kulandığım programa 1 numaralı program dersem 2 ile 3 sıraya girebilecek bir program. 1 saat upregistered copy ile araştırmalar yaptım bugün fakat indirdiklerimin hepsi bulut oldu valla hiçbiri kurunca programı çalıştırmadı unregister olayı kalkıyor ama program çalışmıyor. Hata vermeye başlıyor . halledersem o sorunu anlatıma ekliyeceğim yada konu hakkında bilgisi olan varsa oda bize yardımcı olabilir bu sorun için. Bu arada bu program paralımı paramı istiyor illede üyelik tarzı key verme türünde mi o konu hakkında da bir bilgim yoktur. Onuda belirteyim en baştan . Bir de size hazır kanal listesi vereyim tarama derdiniz olmasın diye; RapidShare: 1-Click Webhosting kanal listesini zipten çıkartarak programın ana dizine atıp dosyaları sonra da programı açıp diseqclerini göstermeniz yeterli olacaktır. Aynı uydu taraması yapmadan önceki diseqc gösterimi gibi göstermeniz yeterli olcaktır. Diğer ayarları settings ve general settings ten yapabilirsiniz. Şifreli nasıl çözeriz sorusuna ise programın ana dizininde plugins dosyası var onun içine vPlug kurunuz . hatta bende bir adet olacak onu vereyim RapidShare: 1-Click Webhosting programın plugins dosyasını göstermeniz ve kurmanız yeterli olacaktır. Tabi güncel keyleri de bulup plugins dosyasın içine atmanız yeterli olacak ekranda sağ tık menüsünde ne kullanıyorsanız ne Vplug mesala sağ tıkladığınızda ekrana plugins bölümünde V-Plug ı göreceksiniz ordan aktif duruma getirmeniz yeterli olacktır. Sorularınızı, yorumlarınızı ve yanlış yaptığım yerleri yazınız. Kolay gelsin. İyi seyirler…. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Banned
![]() |
umarım öyle olur herşeyi açıklamaya çalışıyorum fakat sadece kurulum ve çalıştırmak üzerine bir anlatım tamamıyla programların en inçe ayrıntılarını anlatmıyorum kendimde zaten çok ayrıntıya dalındığında işin içinden çıkamam heralde çok özellik çok yönlülük var o kadar da bilgi birikimim yok bazı programları da yeni yeni 1 aydır deniyorum. Bu kadarını yapabiliyorum .inşallah ilerde daha fazlasını yapabilirim.
hepinize kolay gelsin.saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|