![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Paylasim Icin Yer Bulamayanlarin Mekani Bu Bolumde Elinizde Bulunan Her Turlu Yasadisi Olmayan Konuyu Paylasabilirsiniz. |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Prinç nasıl yetiştirilir bilmek istermisiniz....
Prinç turkiyenin özellikle marmara Bölgesinde bolca yetiştirilebilen bir üründür kısaca gelişim safhalarını resimlerle görelim...
not: üzülerek söylüyorum bu cennet vatanda her türlü şeyi verimli bir sekilde üretirken devletin yapmıs oldugu yanlıs politikalar sonucu suan yediğiniz prinç kalitesiz ve dısarıdan ithal edilen prinçtir lütfen alırken dikkatli olun ithal prinçlere rabet etmeyin...suan ülkemize her ay 10.000 ton prinç ithal edildigi için türk üreticisi ürününü maliyet fiyatına satmaya calısmakta ve coguda elinde bekletmektedir... 1:topragın işlenmesi.... ![]() 2:toprağın inceltilmesi ![]() Shot at 2007-07-26 3:su salınacak tavaların lazerle aynı seviyeye getirilmesi
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
7:biçim aşaması 120 günlük dönem
![]() evet arkadaslar kısaca boyle yetişiyor elimde biçim,kurutma ve çeltiğin prinç haline gelme dönemi hakkındaki resimler olmadıgı için koyamadım ama yakında onuda eklerim.... bunu niye paylastın derseniz gecen bi arkadasla konustum prinç agactamı yetişiyor demişti oyuzden ))
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|