![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Paylasim Icin Yer Bulamayanlarin Mekani Bu Bolumde Elinizde Bulunan Her Turlu Yasadisi Olmayan Konuyu Paylasabilirsiniz. |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Sen bi bilsen bendeki seni... :(
seni gördüğüm an değişti dünyam
bi merhaban günümü mükemmel yapmaya yetiyo ama sen bunu bilmiyosun seninle geçiriceğim bi tek an tüm bi ömre yetio ama sen bunu da bilmiosun biliyorum beni tanımıyosun belki ben de seni tanımıyorum öyleyse resimlerine bakınca neden ağlıyorum??? sen hiç bi şey bilmiosun ki... senin için düşünmeden hayatımı vericeğimi bilmiyosun senin benim için diğer herkesten daha önemli olduğunu bilmiyosun ufacık bir gülüşünün benim için ne ifade ettiğini bilmiyosun seni mutlu eden ben olmasam da biri seni mutlu ettiği için, sadece bunun için günlerce gülümsediğimi bilmiyosun sen benim sana nasıl muhtaç olduğumu sen benim havam olduğunu sen sensiz nefes alamadığımı da bilmiyosun sen burdan çok uzakta hayatını yaşıyosun sen beni istemiyosun ben bendeki seni bi türlü bitiremiyorum daha ne kadar böyle gider onu da bilmiyorum seni neden nasıl bu kadar sevdim seni tanımadan senin neyine kapıldım onu da bilmiyorum inan bunların hiçbiri acıtmıyor canımı hem de hiçbiri senin bunları bilip de aldırmıyacağını bilmenin acıttığı kadar senin bu umursamazlığın beni öldürüyor bitiriyor tüketiyor ama sen fark etmiyorsun tek bi lafınla tüm bu yolları aşar gelirim yanına ama sen o lafı söylemiyorsun içimde bir boşluk var gittikçe büyüyor korkuyorum hem de çok fazla beni yutmasında bi daha onu hiç kapatamamaktan yerine kimseyi koyamamaktan korkuyorum sen bilsen de bilmesen de seni çok seviyorum senin beni duyma olasılığını seviyorum seninle olabilme umuduyla yaşamayı seviyorum beni hayata bağlamanı seviyorum sana aşık olmayı seviyorum seni kendimden çok sevmeyi seviyorum sen mutlusun diye mutlu olmayı seviyorum ben seni sevmeyi seviyorum hem de çookk iyi ki varsın bunların hiçbirini bilmesen de yaşadığım hiçbirşey hakkında en ufak bi fikrin olmasa da ben seni sevmeyi çok seviyorum.
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |