![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Paylasim Icin Yer Bulamayanlarin Mekani Bu Bolumde Elinizde Bulunan Her Turlu Yasadisi Olmayan Konuyu Paylasabilirsiniz. |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ynt: Günaydın dijitaldunya ailesi
günaydınlar dostlarım.. çok olmadı kalkalı.. hemen sarıldık foruma.. neler var neler yok diye.. bu arada imzan fiyakalı scorpion.. ellerine sağlık.. ama zararsız bir akrep düşünemiyorum.. akreple atın hikayesi vardır bilirsiniz.. hadi beni ırmağın karşısına geçir at kardeş diyor akrep.. ama hujylu huyundan vazgeçermi.. binbir söz verişine karşın.. derenin tam ortasında atı sokuyor ve birlikte gömülüyorlar suya.. bu esnada at akrepe sesleniyor .. hani söz vermiştin akreep kardeş sokmayacaktın diye.. akrep ne desin.. napabilirimki.. özümde var.. ben akrebim.. sokmak zorundayım.. o yüzden zararsız bir akrep düşünemiyorum.. içgüdüsel olarak yani.. sevgilerimle..
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ynt: Günaydın dijitaldunya ailesi
günaydın sevgili dostlar.. bugün gerçekten aydın ve renkli.. MEMO ' muz All Star ' da.. türk spor tarihinde bir ilk.. hem onun adına hem de ülkemiz adına çok mutlu oldum.. keyfini çıkaralım dostlar.. maçta da zevk ile seyredelim..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|