![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Çift Anakartlı Dev Canavar
Resimde Çift Anakart görüyorsunuz.Anakartların ikisindede ekran kartı var.SLI teknolojisi diyemiyorum çünki benim bildi im SLI'de aynı anakart üzerine 2 ekran kartı takılır bunda anakart ta çift..Ve bir anakarta 1 ekran kartı olarak totalde 2 ekran kartı oluyor.Çok güzel bir mod.Verdi i performans çok iyidir bence..
![]() Kasanın güzelli i ve $'ı gözlerimizin önünde.. Alintidir. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ynt: Çift Anakartlı Dev Canavar
tam bir grafik manyağıdır bu makine
![]() ama daha ne manyakça şeyler var tabi şu bilgisayara ne kadar para döksenizde az bakın size çok güzel bir bomba anakart görüldüğü gibi değil 2 adet AM2 soketli (940 pin) buna 2 adet 5000+ taktığınızı düşünün vee tam 32 gb a kadar ddr2 desteği mevcut![]() daha bitmedi tabi atinin güzel bir çipseti sayasinde garfiklerde tam bir star ![]() .. ama bilgisayar tabi biraz önceki star dediğim anakartın iki katını düşünün o da bu işte 64 gb ddr2 ram, 4 adet AM2 skot ve daha bir sürü özellik ![]() yani manyak bi server![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
gerçektende ole yaw valla bende bir canavar yapım dedim ama aklımcada yaptım ama genede memnun degilim hayret valla eski pentium 100 ler vardı hatırlamısınıoz bilmem süper deniyordu şimdi neler yapıyoruz ve gözümüze hiç görünmüyo yaw valla cok doyumsuzuz mu desem doyumsuz bir milletizmi desem bilmiyorum ama bu konuyu acanlarada resimleri koyanlarada teşekkürler...
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
hahahahha gerçekten ole mesela ben ilk olarak kendime yaptıgım pc celeron 366 idi ve 8 gb hdd aldım beni kimtutar diyordum
şimdi ise gerçi bir kaç makına yaptım kendime ama gecen en sonunda dedim bir canavar yapım aklımca ama cana var degil bana göre bakın yazyım burayadacore2 duo işlemci 2.4 512 atı ektankartı x1600 2 gb 800 mhz ram gigabayte 965 ekrankartı 250 gb sata2 hdd ve birde ss2 aldım ama genede tam istedigim gibi bir makına olmadı valla gülünür yaw buna
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|