Geri git   Dijital Dunya Forum > DVB-S (Digital TV Kartları Dünyası) > Dvb-s Kart Programları > ProgDVB
Portal Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Dijital Dunya Forum Sohbet  [Arşiv]
Yükleniyor...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-31-2007   #21 (permalink)
Banned

Tecrübe Puanı: 0
07scorpion is an unknown quantity at this point
07scorpion - MSN üzeri Mesaj gönder
Ynt: progdvbpowerinstall 7.6 hakkında sormak istedikleriniz

programda kanallistesini güncellemeyi yapamıyorum.powerinstall programını çalıştırdım update ettim yeni tpler bulundu fakat programı açtığımda yine eski liste geri geliyor.yeni listeyi nasıl programda görebilirim. programda manuel uydu taratma yeri varmıdır ve nasıl yaparım diyorsanız;

uydunuzu çanağınıza göre ayarlamak istiyorsanız "ayarlar" "Disecq" tıklarsanız önünüze gelir.buradan uydu ayarınızı manuel (kendiniz)olarak yapabilirsiniz.
Eğer herhangi bir uyduda bulunan kanalları taratmak isterseniz;programınızın üst kısmında yer alan ''kanal listesi''sekmesinden ''transporder tara''ya tıklayınız.burada önünüze gelen pencereden uydunuzu seçin ve buradaki frekans ayarlarını giriniz(frekans değerinin sonuna 3 tane sıfır eklemeyi unutmayın 11760000 H 5925 gibi)ama bunları yapmadan önce c sürücünden (powerinstall da c\programfiles\progdvb şeklinde ) channels var onun içeriğini tamamen silin.
07scorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links
Alt 02-02-2007   #22 (permalink)
Banned

konuyla ilgilenenlere 3.mesaja resimli anlatım ekledim umarım beğenirsiniz.saygılar
Alt 02-02-2007   #23 (permalink)
Senior Member

django

selam arkadaşım aslında soracak cok şey varda zaman yok yaw bunu bende kurdum ama bir türlü randıman alamadım ve geri sildim pc ile alakalı olacagını sanmıyorum sistemim son model ama devamlı kitlenme yaşadım ve silmek zorunda kaldım acaba neden oluyo anlamadım gitti ...
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem
django isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2007   #24 (permalink)
Banned

sevgili dijango sunumumda anlattım şu an bende bu kurulu ve çok güzel bir program bana göre.kilitlenmenin sebebi plugin klasöründen de olabiliyor bazen çakışıyor ama ben hazır plugin verdim ve vplug 1.5.1 ile daha da kullanışlı hale geldi eskisine göre.bi dene istersen.sorabileceğin her türlü soruya açığım ve bu konuyu da bunun için açtım.sen sorununa çözüm bulursan senden sonra kullanacak arkadaşlar da bundan faydalanırlar.bunun için sorularını bekliyorum.saygılar
Alt 03-07-2007   #25 (permalink)
Junior Member

majornas

bazı kanallar ve radyolar çalışmıyor ben de ( kral tv, radyo viva,........)
neden olabilir ve ne yapabilirim acaba
majornas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2007   #26 (permalink)
Administrator

Tecrübe Puanı: 10
Du_m@N isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Du_m@N - MSN üzeri Mesaj gönder

buraya tıklayın ve guncel kanal listesini ekeleyin sevgiler

Du_m@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008   #27 (permalink)
Junior Member

EXESS is on a distinguished road
bir haftadır ugraşıyorum

apartmanda ortak çanak var avermedia m199 tv kartı sorun şu ki poverinstali açtıgımda progdvbpowerinstall7[1].6 sürümünü veya ProgDVBPowerInstall7[1].7.3 hotbıd ü izliyorum nasıl bişi ise türksat yok programı ekle kaldırdan program filestan silip tekrar tekrar kurmama ragmen aynı pc ye recıvırın anten girişinin altındaki çıkıştan baglantı yapıyorum bu sefer de hotbıd yok dıseq ayarlarında mini diseq i seçiyorum yok .. 1.0 or 2.0 ı seçiyorum gene yok...tüm girişleri denedigimi sanıyorum ... dıseq yok u seçiyorum gene durum degişmiyor pc ye baglantı direk ise türksat recıvırdan ise hotbıd yok bu arada dıseq te uyduların üstüne tıklayıp siliyorum silmeme ragmen recırdan baglıysam türksat 1 c yi direk baglıysam hotbıd ü açıyor bu nasıl iş anlamadım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınız için şimdiden teşekürler..
EXESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-20-2008   #28 (permalink)
Administrator

merkezi sistemlerde bu sorun hep yasanır receiverdan yaptıgınız bgalantı saglıklı değil ilk once bunu soyleyeyim. prog dvb de disec ayarlarını düzgün yapmanız gerekir antenlerinizi baglı oldugu disec ile programınızdakı baglantı kombinasyonu aynı olmalıdır. disec baglantı kombinasyonlarını deneyin 1-2 2-3 3-4 1-4 v.s.

Alt 03-21-2008   #29 (permalink)
Administrator

st1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

st1905 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
st1905 - MSN üzeri Mesaj gönder
Duman`in soyledigi gibi Receiverdan lnb-out uzerinden almaya calisiyorsaniz, bu onerilen bir yontem degil. Ayrica diseq switch ile kart uyumsuz olabilir, bazi switchler kalitesiz olunca kartlarda problem cikabiliyor. Genelde merkezi sistemde bu tip sorunlar yasanir. Cozumu merkezi sistemin yapildigi switchlerin cok kaliteli olmasi, avermedia da cok iyi bir kart degil.
st1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008   #30 (permalink)
Administrator

Alıntı:
EXESS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
apartmanda ortak çanak var avermedia m199 tv kartı sorun şu ki poverinstali açtıgımda progdvbpowerinstall7[1].6 sürümünü veya ProgDVBPowerInstall7[1].7.3 hotbıd ü izliyorum nasıl bişi ise türksat yok programı ekle kaldırdan program filestan silip tekrar tekrar kurmama ragmen aynı pc ye recıvırın anten girişinin altındaki çıkıştan baglantı yapıyorum bu sefer de hotbıd yok dıseq ayarlarında mini diseq i seçiyorum yok .. 1.0 or 2.0 ı seçiyorum gene yok...tüm girişleri denedigimi sanıyorum ... dıseq yok u seçiyorum gene durum degişmiyor pc ye baglantı direk ise türksat recıvırdan ise hotbıd yok bu arada dıseq te uyduların üstüne tıklayıp siliyorum silmeme ragmen recırdan baglıysam türksat 1 c yi direk baglıysam hotbıd ü açıyor bu nasıl iş anlamadım bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınız için şimdiden teşekürler..

soru soruyorsunuz sonra cekıp gidiyorsunuz cvp versen bir türlü ver mesen

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil