![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
PROG DVB penceresinden AYARLAR - SES VE GÖRÜNTÜ AYARLARINA tıkla ve aşagıda gordugun tabloya gore duzenle sorunun cozulecektir
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ya sana ne kadar teşekkür etsem azdır .sağol .valla hizir gibisin .imdadıma yetiştin.kaç saattir bu filtre sorunuyla uğraşiyordum .çok sağol...oldu şimdi.bi de bu fox sport east uydusunda demişsin, yani türksatta yok di mi ben öyle anladım .doğru mu ? ayrıca kanalları geri buldum açtim.o işleme gerek kalmadı .eyvallah .saygılar...
![]() ![]() .
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
sevgiler...
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
kusura bakmazsan bi sorum daha olacak.bu kanalların altında bulunan hani hotbird, türksat yazan dosyalar var ya onların yanına bilmeden bakınırken channel list 1, channel list2, channel list3 diye 3 tane içi boş dosya gibi yeni bi şey oluşturdum galiba içinde kanallar yok boş içeriği yok.önceden sadece hotbird le ,türsat vardı şimdi bu 2 sinin dışında oluşturduklarımı nasil silebelirim.?kanal listesinden girip yeni diyeriek oluşturdum da.o 3tane channel listi silmek istiyorum .çünkü hem içi boş ,hem de gereksiz yer kapliyor.üstünüe gelip sağ filan tıklayip sileyim dedim ama olmadi bi yol gösterirsen sevinirim???iyi akşamlar
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|