![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Progdvb 5.0 test versiyonu
Indirmek icin
http://download.progdvb.com/ProgDVB5.00TestStd.exe Calismasi icin .net framework 2.0 ve ustu gerekiyor http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ynt: Progdvb 5.0 test versiyonu
selam eline saglık arkadaşım bakalım yuklemeye başladık framework 3.0 indiriyorum 50,3 mb baya varmış yaw
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
|
sevgili st1905 öncelikle sorum sanadır ve bu aralar hasta olduğunu da bilerek senden özür diliyorum bu konuda ama mecburen sana başvurdum şu saate kadar denedim ama sonuç nafile.sorum şudur;sen şu an bu yeni programı deneyebildinmi?veya deniyorsan senin bilgisayarında orijinal windows mu kurulu?bu soruları niye soruyorsun dersen de ben bu programı denemeye çalıştım ve şu saate kadardır da bununla uğraşmaktayım ancak karşıma birtakım problemler çıktı.''Calismasi icin .net framework 2.0 ve ustu gerekiyor'' dediğin için önce bu programı verdiğin linkten indirdim
ve kurmaya çalışırken bazı problemler çıktı.ben de genel bir bilgisayar kullanıcısı gibi bilgisayarımı topladım ve bunu yaparken de birçok kişinin yaptığı gibi orijinal olmayan bir yazılım temin ettim.net framework 2.0 kurulabilmesi için microsoft windows installer 3.0 istiyor bunun için tıkladığım zaman da bendeki windows orijinal olmadığı için örtüşmediğini belirtiyor yada ben öyle anladım.karşılaştığım problemlerin resmini çekerek sundum resmi büyültmek için üzerine tıklamanız yeterli. bu istenenler olmadan da progdvb nin yeni versiyonunu kurunca da program açılamıyor zaten. onun da resmini ayrıca çektim yine de.anlayacağınız çok istememe rağmen programı kuramıyorum bu programı denememin başka bir hal ve çaresi yokmudur.saygılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Banned
|
sevgili st1905 bundan önceki mesajımı dikkate almamanı isterim çünkü sorunu çözdüm ve progdvb 5.0 'ı sabah saat 8:00 itibari ile gerekli ayarlarını da yaparak yap boz taktiğiyle çözdüm.bundan önceki mesajımı da benden sonra bu sorunu yaşayacak diğer arkadaşlar açısından da silmiyorum ve şu an bir süre test edeceğim bu program ile birlikte sorunun çözümünü de resimli olarak yine bu linkten vereceğim.ancak bu programı bir düze testten geçirerek birkaç gün kullandıktan sonra bu çalışmamı hazırlayacağım için ilgili arkadaşlardan da şimdilik özür diliyorum bu açıklamaları veremediğim için.şimdilik belirtmek istediğim güzel bir programa benzemekle powerinstall gibi türkçe desteği yok tıpkı diğer versiyonlarında olduğu gibi.ve ayrıca alttan geçen bazı altyazılar da kesik olarak izlenmekte ancak bu açıklamayı şu anki bilgilerle yapıyorum ve gerekli ayarların yapılıp yapılamayacağını deneyeceğim ve sonucu öyle yazacağım.tekrar sonsuz saygılar
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|