![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Realtek 8139ethernet kartim ve sky star 2 cakisiyor nasil cözecegim?
arkadaslar basliktada söyledigim gibi sky star 2 ve realtek cakisiyor yerlerini degistirdim olmadi,aslinda hotbird ve turksat canaklari war bende.türksatta hic kanal yok,sinyal yok,hotbirdte ise yarisi yok,yarisi war,mediaset kanallari falan yok,ama tpsler war.isin icinden cikamiyorum.lütfen yardim edin.heryerde aradim ama bir sey bulamadim bu konuda.simdiden yardimlariniz icin tesekkürler.
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Ynt: Realtek 8139ethernet kartim ve sky star 2 cakisiyor nasil cözecegim?
pek bir sey anlamadim dediginden,onboard olup olmadigini nasil anlayacagim,adim adim anlatirsan cok sevinirim pek bu konularda biraz cahil kaldim kusura bakma;biosa girince hangi baslik altinda bu onboardi kaldircam yer.tekrar kusura bakma zamani aliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
|
dsotum anakartına dahil ise oneboard olur ama eger anakartını uzerindeki slotlardan birine takııysa oneboard değildir bakın eger oneboard değilse ethernet kartınızı slotundan cıkarın ve baska boş bir slot a takın veya baska bir kartla yer değiştirin muhtemelen buyuzden cakısıyor aynı sorun bendede vardı genelde asus boardlarda yapıyor ama sizinki via mıs bende bu sekilde duzeldi bir deneyin ve sonucu yazın sevgiler....
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
ewet 4 tane slot warya daha önce 2 nolu slotta tv karti vardi 4 noluda ethernet degisitrdim simdi yerlerini 4 nolu tv karti ve 2 nolu ethernet ethernete ait slotlardan ama aynisi devam ediyor.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|