![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Skystar ve Asus
Merhaba arkadaşlar .
SkyStar 2 dijital tv kartı almayı düşünüyorum . Anakartım Asus P5 PE-VM bazı forumlarda asus ile SkyStarın beraber çalıştığında kartın yandığı vs. konular gördüm bu konuda yardımcı olabilirmisiniz . şimdi vazmı geçeyim tv kartını almaktan biraz tuhaf geldi yanma olayı doğruluğu nedir . bilginiz varsa paylaşırmısınız . |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Asusun anakartlari sadece skystar ile degil bircok donanim ile cakisiyor. Skystar alacaksaniz anakartinizi degistirmenizde fayda var. Gigabyte secebilirsiniz, herhangi bir sorun yasatmiyor. Asus skystarda sorun cikarmayabilir, ama kafaniz rahat olsun isterseniz degistirin onu.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
şuanda değiştiremem somer . ilgine teşekkür kart yanarsa diğer donanımlarda gider mi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
dostum benim anakartım asus ve ss2 kullanıyorum yanma konusuna gelince oyle bişey olması olasılıgı bence cok dusuk yanarsada baska parcalarına zarar gelmez.....
benim yasadıgım tek sorun cakısma olayı ama suan sorunsuz kullanıyorum ama kafam rahat etsin dersen asus la ss2 cok ta güzel bir ikili gibi durmuyor bilgine sevgiler |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|