![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
skystar 3 diye birsey yokmus!!!!!
merhaba
ben forumda ve uydu dunyasında yeniyim. laptop dan uydu seyretmek icin skaystar 3 almak istedim bir satıcı bana "sky star 3 diye birşey yok piyasada var olan 3 diye geçen şey orjinal technisat alman malı değil. yerli bir firma ve orjinal sky star değil" dedi. acaba dogru mu soyluyor. forumdan okuyup anladıgım kadar skystar 3 bilgisayarı kasmiyormus ve bu benim icin cok onemli birsey. ama fiyatı ve en ucuza nerden alacagim hakkında bilgi edinemedim daha. yardimci olcak arkadaşlara simdiden tesekkurler.. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
bu tarz söylentiler sürekli var ve günlerce forumlarda tartısıldı baska bir firmanın oldugu buyuk ıhtımalle dogru fakat bu alet hakikaten super bunu en iyi st1905 bilir ben suan ss2 kullanıyorum ama pc yi kesiyor dediğiniz gibi ss3 te bu sorun yok
+ offline download ta üzerine tanımıyorum arkadasım st1905 bizzat bunu testlerini yapmıstır ve inanın cok basarılı fakat suan piyasada zor bulabilirsiniz...ama bnede bi arastırıcam size tekrara buradan bilgi veririm sevgiler ama ss3 bulamazsanız ss2 yi tavsiye edebilirim... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
http://www.sigmaelectronic.net/tr/PRODCP06.HTM
yukarıdaki adresten site sahibine ulasırsanız belki size temin edebilir bu kartı www.skystar3.info dan da gerekli yazılım desteğini alabilirsiniz sevgiler... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Member
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
ama skystar2 de alman malı değil luksemburg malı dır aslında hepsi çin malı ama skystar3 sharp tuner kullanmış ve bununla performans olarak öne çıkıyor skystar2 nin yazılım desteği iyidir ama skystar3 ün de yazılımsal destek olarak pek farkı kalmadı en ucuza Sigma Iletisim buradan alabilirsin |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|