![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sorunlar ve Çözümler buraya sorunlarınızı yazabilirsiniz.... |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Dosya şifreleme(yardım)
st1905 ustam pc ye indirdiğimiz bigi belge video gibi verileri şifrelememizi sağlayan ve bizden başka birinin görmesini engelleyen programlar varmış bunlardan bildiğiniz kullanabileceğim herhangi bir program linkini verebilirmisiniz tabi ücretsiz mümkünse şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Ynt: Dosya şifreleme(yardım)
![]() Tam manasiyla aradiginiz program budur ustelik bedava. ftp://ftp1.volftp.tiscali.it/pub/pc/...to/cryle60.exe Sifrelemek istediginiz dosya veya klasoru program uzerine goturun birakin hepsi bu. Program acilinca size yeni olusturacagi disk icin kac mb olacagini sorucak basta 10mb ne kadar sifreleyceginiz dosya varsa o kadar buyuk yapin.Unutmayin program sanal bir harddisk olusturur.Bunu da su sekilde yapar.Windows\system32 icerisine 128 bit aes ile kodlanmis bir dosya olusturur.Iste bu dosya sizin sanal harddiskinizdir.Programi yukleyip yeterli alan ve sifrenizi belirledikten sonra bilgisayarim icerisinde yeni bir hdd goruceksiniz.Program acikken bu hdd icerisine atacaginiz hersey sifrelenir.Dosya veya klasorler hersey.Kapattignizda programi bu harddisk kaybolur.Boylece kimse boyle birseyin varligini bile bilmez.Unutmayin programa koydugunuz sifreyi unutursaniz siz de ulasamassiniz bu dosyalara cunku bir daha asla gizli harddiskinizi goremezsiniz. Saygilar. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
st1905 ustam sağolasın programını linkini vermişsin ama linke tıklayınca sayfa görüntülenemiyor adres kısmına kopyalayıp yapıştırdım sonuc yine aynı linktemi sorun var yoksa benim başkabirşey yapmammı gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
st1905 ustam kusura bakma seni yine rahatsız edicem linki yenilemişsinde linke tıklıyorum fakat açılan sitede download yazan nereye tıklasamda download işleminin gerçekleştiğini gösteren herhangi bir belirti yok malesef tam olarak açıklarmısın linke tıkladıktan sonra açılan sitede nere yi tıklayacağımı biliyorum belki bunlar basit şeylerdir ama ben nereyi tıkladımsa tık yok saygılar.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Saygilar. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
Ustam programı indirdim dediğin gibi sanal bir sürücü oluştu ve o sürücünün içerisine taşıdığım veriler tam istediğim gibi şifrelendi tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
|
belki ilginizi ceker bi deneyin sevgiler...... İNDİRİN Bu programı yükledikten sonra Program kendi yüklediği klasör içine gizli bir klasör oluşturuyor. Siz programın masa üstündeki kısayoluna tıklayınca sizden önce bir şifre oluşturmanızı isteyecektir. Şifrenizi oluşturduktan sonra Şifrelenen özel klasör açılacaktır. Şifrenizi girip açık olan klasör açıkken başkalarının ulaşmasını istemediğiniz tüm dosyalarınızı buraya taşıyın. İşiniz bittikten sonra programı kapatırken sizden klasörün açık bırakılıp bırakılmayacağını soracaktır. şifreleyerek kapatın. Yada program açıkken LUCED yazısı üzerine tıklayarak kilitleyebilir, UNLUCED yazan yere tıklayarak şifreli klasörünüzü açabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|