![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sorunlar ve Çözümler buraya sorunlarınızı yazabilirsiniz.... |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
| Tags: 1600, bulucu, finder, satellite, telemann, uydu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
uydu bulucu
ustalarım bu soruyu hanginize yönelteceğimi bilmiyorum fakat hanginiz bu konuda uzmansanız sormak istediğm şey şu telemann 1600 uydu bulucusu aldım cihazı kullanmayı öğrendimde fakat güncel olmayan bir tp yi silme değiştirme ve ekleme gibi konularda yardıma ihtiyacım var eğer bu cihazı bien kullanan varsa bilgilerini bizden esirgemez umarım ve merak edenlerede şunu söyleyeyim çok güzel bir cihaz kurulum işiyle uğraşanlar bunu rahatlıkla alabilirler.herkese saygılar
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
![]() |
Ynt: uydu bulucu
duman ustam cihazın kullanma klavuzunda açıklaınıyorda öyle kabaca geçilmiş firmanın kendi sitesinede baktım ordada aynı o yüzden bu cihazı kullanan birilerini bulmam lazım yada günecel yazılımını bulabilsey dim kanal listesini güncelleyerek halledebilirdim ama şimdilik bulamadım . herşeye rağmen teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
Siz uyducumusunuz?
Sanirim Profesyonel olarak ilgileniyorsunuz bu isle. Almis oldugunuz cihaz iyi bir cihaz (benim kullandigim 30 ytllik satfinder `a gore muhtesem gerci ben onunla iki uc tane uyduyu anca bulabiliyorum).Siz telemann ile sikinti cekmezsiniz uydu bulmakta iyi bir secim yapmissiniz. ![]() Bu cihaz in tp bilgilerini guncellemekte zorlaniyorsunuz ama kendi web siteleri var yani onlara bu konuda soru sorabilirsiniz.En iyi aciklamayi da onlardan alicaksinizdir.Eger ingilizce konusunda sikintiniz varsa sorucaginiz soruyu bende sorabilirim sizin icin. info@telemannco.com Yukaridaki e-maili kullanarak her turlu sorunuzu onlara iletebilirsiniz.Ingilizce olmak sartiyla. Saygilar. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
![]() |
st1905 ustam ilginden dolayı teşekkürler uyducumu olduğumu sormuşsun evet bu işten para kazanıyorum dediğin gibi bu cihazı daha yeni almama rağmen gözlemlerim şu oldu cihazın içindeki herhangi bir güncel frekansla uduyu bulmam yeterli oluyor sonra receiver i bağlayınca görüyorumki en zayıf sinyalli kanal bile net çekiyor yani önce güçlü sinyalle uyduyu bul sonra zayıf sinyalle ince ayar yap olayı yokyine dediğin gibi ingilizcem çok çok iyi olamdığından meramımı tam anlatamıyacağım için benim yerime senin bu işle ilgilenmen çok iyi olur çünkü cihazın içindeki bazı kanalların frekansları güncel değil açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum .
Ayrıca ustma şunu söylemek istiyorum çanak kurulumu ve uydu alıcıları konusunda soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim herkese saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Dijitaldunya-TEAM
![]() |
st1905 ustam sence bu adamlar hala e mail ine neden bir cevap vermediler şu benim telemann konusunda bunlardan yanıt almamızın başka bir yolu yokmu ne dersin, cihazı acilen güncellemem lazım türksat kısmında 6 hotbird kısmında onlaraca kanal tp si güncel değil malesef gerçi ben tp yi düzenlemeyi öğrendim ama neticede o düzenlediğim tp cihazı kapatıp açınca kayboluyor bu yüzden bir anlamıda kalmıyor ama şunuda söylemeliyim cihaza güncel tp listelerini yazılım atarak bir yükleye bilirsem muhteşem olacak inan ustam bu cihaz umduğumdan çok daha iyi çıktı yani bir milyar para verip profesyonel satlook almayın düşünenler bu ciahazı alsalar hiç pişman olmazlar inşallah yazılımınıda bulurumda artık bu işimi daha az yorularak sağlıklı bir şekilde yapmaya devam ederim herkese saygılar .
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|