![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sorunlar ve Çözümler buraya sorunlarınızı yazabilirsiniz.... |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
| Anketimiz: Forum teması hakkında | |||
| DEĞİŞTİRİLMELİ |
|
3 | 42.86% |
| DEĞİŞTİRİLMEMELİ |
|
4 | 57.14% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ynt: forumun bu yeni görüntüsü
selam duman arkadaşım seçenekler ortada yok yaw yoksa benmi görmüyorum
yaşlandık galiba
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senior Member
evet bu secenek şıkkı iyi oldu sonunda orj versiyonuna döndüm
eline saglık arkadaşım....
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
bence değiştirmek isteyen arkadaşlar profilden değiştirmeli.. oyum bu görünüme.. aslında karanlık diyenler haksız sayılmaz biraz.. ama gözü yormayan , kolay kullanımlı bir tema fikrimce.. ekranla uzun süre işi olmayanlar bakıp geçicek olanlar için kısa süreli , ışıltılı görüntüler göze hoş geliyor olabilir , ama uzun süre bu parlıklıkla baş edemeyecektir göz..
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Senior Member
selam firatocal arkadaşım belli bir müddet sonra herkesin degiştirecegine eminim
ama alternatifler cogaldı elbette herkes istedigini kullanacak iyi yönüde bu zaten herkese kolay gelsin...
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Banned
|
bana sorarsanız da çok karanlık.profillerden biz sürekli kullananlar için değişiklik olabilir ama foruma yeni üye olan ve araştırma yapmaktan bıkarak sitemizi bulmuş bir üye için çok sıkıcı gelebilir.ve ben bunun için de forumla alakası olmayan tarafsız kişilere dahi sordum ve olumlu bir görüş alamadım.tabiki karar sizin ancak yeni üye olan bir kişi bu profili buluncaya kadar zaten bir süre geçecektir.
bana göre bir başka önemli nokta da foruma girdiğimiz zaman ilk önce televizyondu,sonra müzikler,sonra gaffur ,sonra yine müzikler olan bu forumun ilk yüzü olan bu simgelerin zaman kaybettirdiğini düşünüyorum.gazeteler bile manşetlerine en önemli haberleri taşırlarsa biz de bizim için en önemli olan forum sunumlarımızı buradan vermeliyiz.ayrıca kaç kişi foruma girince açıpta oradan şu ana kadar müzik dinlediki sürekli olarak.foruma bağlanan kişiler zaten bilgisayarla bağlanıyodur ve her bilgisayarın da winampı vardır zaten dileyen müziğini oradan da dinleyebilir biz öncelikli işlerimizi ilklere koymalıyız.benim şahsi düşüncemdir herşey forumumuz içindir.saygılar 07scorpion |
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Senior Member
Alıntı:
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Administrator
|
Aslinda forumda yazilan tum yeni mesajlar anasayfada listeleniyorlar.Muzik ve tv olayina gelince sadece renk katmasi amaci ile konulmus eklentiler.Temaya gelince elestiriler uzerine anket yapildi ve sonuc icin bekliyoruz su anda 4 e 3 kalmasini isteyenlerden yana
![]() Elestrileriniz ve katkilarinizdan oturu tesekkurler. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|