Geri git   Dijital Dunya Forum > Sorunlarınız Ve Çözümleri..... > Sorunlar ve Çözümler
Portal Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Sorunlar ve Çözümler buraya sorunlarınızı yazabilirsiniz....

Dijital Dunya Forum Sohbet  [Arşiv]
Yükleniyor...

Anketimiz: Forum teması hakkında
DEĞİŞTİRİLMELİ 3 42.86%
DEĞİŞTİRİLMEMELİ 4 57.14%
Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-02-2007   #11 (permalink)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
django
Ynt: forumun bu yeni görüntüsü

selam duman arkadaşım seçenekler ortada yok yaw yoksa benmi görmüyorum yaşlandık galiba
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem
django isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links
Alt 02-02-2007   #12 (permalink)
Administrator

st1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
st1905 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
st1905 - MSN üzeri Mesaj gönder

Ana menude profil var ordan forum secenekleri kismindan istediginiz temayi secebilirsiniz.
st1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2007   #13 (permalink)
Senior Member

django

evet bu secenek şıkkı iyi oldu sonunda orj versiyonuna döndüm eline saglık arkadaşım....
Tutamayacagım sözler vermem <br />Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem <br />Basit kişilerle polemige girmem <br />Dünyada kimse üzülsün istemem <br />Bazı şeyleri asla affedemem <br />Geçmişe takılıp dert etmem <br />Yaşanmışlıkları kolay silemem <br />Acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem <br />Cesaretsizligi 'gurur'la örtmem
Alt 02-02-2007   #14 (permalink)
Senior Member

firatocal is an unknown quantity at this point

bence değiştirmek isteyen arkadaşlar profilden değiştirmeli.. oyum bu görünüme.. aslında karanlık diyenler haksız sayılmaz biraz.. ama gözü yormayan , kolay kullanımlı bir tema fikrimce.. ekranla uzun süre işi olmayanlar bakıp geçicek olanlar için kısa süreli , ışıltılı görüntüler göze hoş geliyor olabilir , ama uzun süre bu parlıklıkla baş edemeyecektir göz..
firatocal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2007   #15 (permalink)
Senior Member

django

selam firatocal arkadaşım belli bir müddet sonra herkesin degiştirecegine eminim ama alternatifler cogaldı elbette herkes istedigini kullanacak iyi yönüde bu zaten herkese kolay gelsin...
Alt 02-02-2007   #16 (permalink)
Administrator

Du_m@N isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Du_m@N - MSN üzeri Mesaj gönder

evet sorunda cozuldu sanırım

Du_m@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2007   #17 (permalink)
Banned

07scorpion is an unknown quantity at this point
07scorpion - MSN üzeri Mesaj gönder

bana sorarsanız da çok karanlık.profillerden biz sürekli kullananlar için değişiklik olabilir ama foruma yeni üye olan ve araştırma yapmaktan bıkarak sitemizi bulmuş bir üye için çok sıkıcı gelebilir.ve ben bunun için de forumla alakası olmayan tarafsız kişilere dahi sordum ve olumlu bir görüş alamadım.tabiki karar sizin ancak yeni üye olan bir kişi bu profili buluncaya kadar zaten bir süre geçecektir.
bana göre bir başka önemli nokta da foruma girdiğimiz zaman ilk önce televizyondu,sonra müzikler,sonra gaffur ,sonra yine müzikler olan bu forumun ilk yüzü olan bu simgelerin zaman kaybettirdiğini düşünüyorum.gazeteler bile manşetlerine en önemli haberleri taşırlarsa biz de bizim için en önemli olan forum sunumlarımızı buradan vermeliyiz.ayrıca kaç kişi foruma girince açıpta oradan şu ana kadar müzik dinlediki sürekli olarak.foruma bağlanan kişiler zaten bilgisayarla bağlanıyodur ve her bilgisayarın da winampı vardır zaten dileyen müziğini oradan da dinleyebilir biz öncelikli işlerimizi ilklere koymalıyız.benim şahsi düşüncemdir herşey forumumuz içindir.saygılar 07scorpion
07scorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2007   #18 (permalink)
Senior Member

django

Alıntı:
07scorpion ´isimli üyeden Alıntı
bana sorarsanız da çok karanlık.profillerden biz sürekli kullananlar için değişiklik olabilir ama foruma yeni üye olan ve araştırma yapmaktan bıkarak sitemizi bulmuş bir üye için çok sıkıcı gelebilir.ve ben bunun için de forumla alakası olmayan tarafsız kişilere dahi sordum ve olumlu bir görüş alamadım.tabiki karar sizin ancak yeni üye olan bir kişi bu profili buluncaya kadar zaten bir süre geçecektir.
bana göre bir başka önemli nokta da foruma girdiğimiz zaman ilk önce televizyondu,sonra müzikler,sonra gaffur ,sonra yine müzikler olan bu forumun ilk yüzü olan bu simgelerin zaman kaybettirdiğini düşünüyorum.gazeteler bile manşetlerine en önemli haberleri taşırlarsa biz de bizim için en önemli olan forum sunumlarımızı buradan vermeliyiz.ayrıca kaç kişi foruma girince açıpta oradan şu ana kadar müzik dinlediki sürekli olarak.foruma bağlanan kişiler zaten bilgisayarla bağlanıyodur ve her bilgisayarın da winampı vardır zaten dileyen müziğini oradan da dinleyebilir biz öncelikli işlerimizi ilklere koymalıyız.benim şahsi düşüncemdir herşey forumumuz içindir.saygılar 07scorpion
aynen katılıyorum size arkadaşım.... elinize saglık yaptıgınız bu açıklamadan dolayı..
Alt 02-02-2007   #19 (permalink)
Administrator

st1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

st1905 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
st1905 - MSN üzeri Mesaj gönder

Aslinda forumda yazilan tum yeni mesajlar anasayfada listeleniyorlar.Muzik ve tv olayina gelince sadece renk katmasi amaci ile konulmus eklentiler.Temaya gelince elestiriler uzerine anket yapildi ve sonuc icin bekliyoruz su anda 4 e 3 kalmasini isteyenlerden yana

Elestrileriniz ve katkilarinizdan oturu tesekkurler.
st1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-02-2007   #20 (permalink)
Banned

07scorpion is an unknown quantity at this point
07scorpion - MSN üzeri Mesaj gönder

forum üyeleri öyle diyorlarsa bize de saygı duymak düşer hayırlı olsun o zaman üstad.saygılar
07scorpion isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil