![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Winclip Yeni bir program olmasina ragmen oldukca problemsiz calisiyor, ustelik arabirimi gorulmeye deger. |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#14 (permalink) |
|
Banned
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
siz bana yer verin yapmama izin verim çözeyim kullanmadığım programları bile foruma koyayım hem anlatım deposu olur çoğu programın anlatımı var piyasada ben olmayanları da yapmak istiyorum. bazı sorunlar oluyor onları halletmekte olmasa bildiğim şeyler olsa daha çok hızlı hazırlarım fakat elimden gelen bu kadar ama güzel bir anlatım deposu yapacağım bu foruma güzel olacak hiç bir yerede vermiyecem bu anlatımları. hepimiz için hayırlı olsun biraz hızlanalım istiyorum.sorular gelsin istiyorum .tartışalım bilmediklerimizi öğrenelim.
kolay gelsin.hepinize. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Banned
![]() |
Sağol dayi kardeş,
Sayende bu site güncel ve daha çok faydalanılabilir bir site haline gelecek, inşallah. Yanlız bu Winclip programı tam olarak ne işe yarıyor. Zaten progdvb var. Onda seyredebiliyoruz, kayt edebiliryoruz. Bu programın faydaları nedir. Anlatırsan sevinirim. Ayrıcı bu programın çalışması için progdvb ye ihtiyaç varmı yoksa sadece bu programı kurmak yeterli mi? İyi günler |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Banned
![]() |
Alıntı:
kolay gelsin. |