![]() |
|
|||||||
| Portal | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Winclip Yeni bir program olmasina ragmen oldukca problemsiz calisiyor, ustelik arabirimi gorulmeye deger. |
Dijital Dunya Forum Sohbet
[Arşiv]
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Banned
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
WinClip 2.9.4 Kurulumu Resimli Anlatım;
Resimleri aşarı eklemeyi başardım ordan devam edelim. Linkleri kaldırdım aşardan devam edebilirsiniz resimli anlatım 4. mesaja geçmiş oldu. 4. Mesaj da anlatım. kolay gelsin. Konu dayi_BALKES tarafından (10-10-2007 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
![]() |
WinClip kurulumu resimli anlatım ;
Drivernizin güncel olması gerekebilir kurulumda sorunlar olursa diye link verdim.ss2 katlar için;sorun olursa bu adresten indirip start çift tıklaynız gelen pencereden ınstall a tıklayınız ne varsa kurunuz. aklınızda bulunsun diye verdim bazen B2C2 hatası verebiliyor . programın bazı yerlerinde. Digital TV : Receiver, TV, DVB-T, Satellite Reception, PC Cards - TechniSat Digital GmbH 4.4.1 indirip kurun pcnizi yeniden başlatın. WinClip2.9.4 Setup : RapidShare: 1-Click Webhosting WinClip2.9.4 Setup indirelim ve masa üzerine indirirsek daha iyi olur çünkü hangi hdd bölmesinden setupa başlarsanız oraya ana dizine kuruyor masa üzerine indirmenizi ve kuruluma orda başlamanızı tavsiye ediyorum. Kuruluma geçerlim en baştan kurulum için Stup üzerinde çift tıklıoyuz üzerine. Not:Gelen pencerelerin açıklamaları ise pencerelerin (resimlerin) altında olacak. (1. resim)Bu pencerede çalıştırı tıklıyoruz. (2. resim)Next e tıklıyoruz. (3. resim)Next e tıklıyoruz. (4. resim)Next e tıklıyoruz. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Banned
![]() |
(5. resim)İnstall a tıklıyoruz.Bekliyoruz dolana kadar. (6. resim)Burda bir codec kurulumu başlıyor. kurmanızı tavsiye ederim. hala WinClip Kurulumuz tamamlanmamıştır.codec kurulumundan sonra tamamlanacaktır.codeclerim ile sorunum yok derseniz kurmayabilirsinizde ama kurmanızı tavsiye ederim. Next e tıklıyoruz devam ediyoruz kuruluma. (7. resim)Accept the agreement çeceneğini seçip next e tıklıyoruz. (8. resim) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Banned
![]() |
İnstall a tıklıyoruz.
(13. resim)Finish e tıklıyoruz ve codec kurulumunuda tamamlıyoruz. (14. resim)WinClip 2.9.4 Kurulumu tamamlanmış oldu. kurulum bitti. Şu anda kurulum olduğu yer ise direk C: dizini oldu C:\Winclip programının dosyasının içinde iken adres çubuğunuz böyle olacak ulaşmak için 1-) başlat çalıştır C:\Winclip yaz enter a bastığınızda ulaşırsınız 2-) masaüstünde ki bilgisayarım simgesine çift tıklayın C de çift tıklayın Wİnclip klasörünü göreceksiniz. 3-) masa üzerindeki Winclip kısayol simgesinin üzerine sağ tıklayın özellikler hedef bul direk klasörün içindesinizdir. Uydu taramasında çok kanal bulabilmek için güncel transporterlara ihtiyacımız var. ilk önce güncel olan transporterlar bulmalıyız. Aşağıdan indirebilirsiniz.alıntıdır... RapidShare: 1-Click Webhosting yada istediğiniz uyduları bu adresten alabilirsiniz yukarki verdiklerimde hepsi yok. Uydu Rehberi - KingOfSat indirdiğiniz .ini dosyalarını rardan kurtarıp ana dizindeki taransporter dosyasının içine atın. eskileriyle yer değiştirir kısaca.programın dosyasına ulaşmak için 3-) seceneği kullanabilirsiniz. Sırada işlem pc yeninden başlatmak olacak. yeniden açıp kapattınızsa pc nizi programı iyice kabullencek pcniz ve kartınız. Masa üzerinde programın simgesine çift tıklayın. program karşına gelecek alttaki resimde olduğu gibi. (15. resim)üstteki resimde görüldüğü gibi ana kontrol panaeli (ana pencere) ile kanal listesi gözükmekte. kanal listesi üzerinde cinema yazan yere sağ tıklıyoruz ver all channels diyoruz ve böylece tüm kanalları görmemzi sağlamış oluyoruz. resimdeki 2. yazan kırmızı yerle işaretlenmiş alana tıklamak ile açılır kapanır kanal listesi ana penceredeki yeri orası . 1. diye işaretlenmiş gösterilen yer ise ayarları temsil ediyor birçok işimizi oradan hallediyoruz. ( 16. resim) |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Banned
![]() |
Artık ayarlara geçiyoruz. ilk önce dil seceneğini değiştircez programın kendisinde olması lazım.
yukardaki 16.resimde hepsine numara verdim. göreceksiniz options 6 numara olan secenek oraya tıklıyoruz karşınaza gelen pencerenin orta göbeğinde francais var göreceksiniz orda onu türkish yapın dil türkçe olacaktır.dili türkçe yaptığımıza göre şimdi uydu taratmaya geçebiliriz. Uydu taramak ; 16 resimdeki yerde configuration (konfigurasyon 1) ona tıklıyoruz.ve alltaki resim ile karşılaşıyorsunuz ve ordaki ayarları onun üzerinde anlatıyorum. (17. resim)Resim 17 de bir uydu seçtim sat list sağ tarafında add romeve sat kısmına tıklıyoruz ordan ben örnek olarak hotbird ü seçtim. istediğiniz uyduyu seçebilirsiniz. üzerine geldiğini uydu clik koymak için soruyor evet diyip ok deyiniz. uyduyu seçtiniz associadet driver type: altındaki BDA DVBT (TNT) üzerinde tıklıyoruz ve uygun driverı seciyoruz .ss2 ler için B2C2 driver seçiyoruz.hotbird uydusu için driverı tanıtmış olduk. Sırada diseqc i göstermekte diseqc kısmına altına yere tıklıyoruz ordan DİSEQC NONE ,SİMPLE ,LEVEL secenekleri var orda 4 lü diseqcler için iseLEVEL li 4 tane secenek var en baştaki 1 levelli olan en alttaki de 4 arasında 2 ile3 var ona göre yerleştirirsiniz benim hotbird 3 de o yüzden 3.level li seceneği seçtim. artık uydumuzu (hotbirdü) taramaya geçmeden önce pc yeniden başlatıyoruz. bilgisayar açılınca programı açayoruz sonra ayarların yapıldığı bölüme giriyoruz scan (2) var (16. resim)e göre oraya giriyoruz.karşımıza böyle birşey çıkıyor. ( 18. resim)yukardaki resimde gibi all tp yi seçiyoruz ve scan selected tp tıklıyoruz tarama işemi başlıyor. ( 19. resim)Yukarda ki gibi Tp ler tek tek sırayla program tarafından taranıyor, kanallar bulunuyor. Sonra programı tamamen kapatın sonra tekrar açın taradığınız kanalların bir tanesinin üzerine gelin şifresiz bir tv kanalı severseniz daha iyi olur çünkü kanallın çalışıp çalışmadığını anlamak içinda daha avantajlı olur.Kanalın birinin üzerine gelin ve çift tıklayın listeyi aşarı doğru genişletirseniz kanalları daha iyi göreceksiniz. az kanal olduğunu sanabilirisiniz.fakat taranan kanalların hepsi vardır. Görüntü ve ses gelmiyorsa başka bir kanala geçiniz çift tıklayarak şifresiz olmasına dikkat birkaç kanalda dememe yaptınız fakat hiç birinden görüntü alamadınız. format attıysanız yeni bir sistem varsa görüntü direk geliyor ben kendim denedim. fakat sizlerede garanti olması için bir yere götürecem.Ses ve Görüntü ye. yeri 16. resim üzerinde ki 4 nolu yer ses ve görüntü sadece bilgilendirmek amaçlı ve kontrol için gerekirse ordan da ayarları değiştirebilcenizi göstermek için.alltaki resimin olduğu yer ayarları göreceksiniz hiç birşeyi değiştirmenize gerek yok sadece test and apply kısmına tıklıyoruz ve hepsi yeşil okeyler olduğunda desteklediğini gösteriyor uyumunu .video render la uyumu. (20. resim)Bu arada ben işin kolayı kaçmak istiyorum diyenler olabilir hazır kanal listesi var fakat bazı kanallar çalışmaya bilir ufak değişikleri daha yapamadım yapınca onuda veririm. elimde kileri vereyim hangini beğenirseniz kullanırsınız . kanal listesi hazır;birde eski versiyonlarında türkçe yama istiyor onuna koydum. RapidShare: 1-Click Webhosting arkadaşlar bazı arkadaşlar problemlerini hala aşamamış olabilir çalıştıramamışta olabilir. Yukarıda 1.mesajda dosyadan da yararlanabilirsiniz orda bazı başka ayrıntılara da değinilmiştir . Yorum:Bu program direk format sonrası kurumda ilaç gibi geliyor kartın yeni güncel driverinı tanıtın ve programı kurun .görüntüde hatrı sayılır derece denemeye değer bir program pişman kalmazsınız çalıştıradıysanız Aşarıdaki linkteki dosyayı indiriniz.O size yardımı olacaktır. gerekli olan dosyaları indirmenize gerek sadece ayar kısımlarına bakmanız yeterlidir. RapidShare: 1-Click Webhosting yapamayan arkadaşlara yardım edebilirim .Buraya yazınız .... ................İyi Seyirler................ Konu dayi_BALKES tarafından (10-10-2007 Saat 03:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|